London “Gap House” by Luke Tozer

British architect Luke Tozer has done something many would have thought impossible: He has squeezed a 185 square-meter home into a lot that is just 2.3 meters wide at one end. Appropriately enough,the L -shaped residence is called Gap House and is located in London’s Notting Hill neighborhood. The family home also boasts environmentally-friendly heating and rainwater recycling.

deutschewelleenglish

Tags:

Categories: Residents

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: